15
Sep

Aj aj kapten!

Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt kl 00:52

Aj aj kapten! Vilken avslutningsfest det blev! Hela 15 000 personer tog sig till Stora Scen för att se Kapten Röd leverera en rejäl portion med svenskreggae. Publiken som verkligen är på tårna denna kväll välkomnar kaptenen och hans magnifika band med öppna armar. Festen är igång redan efter första låten och så fortsätter det konserten rakt igenom. Kapten Röd skapar tillsammans med sin publik ett unikt band dem emellan som är svårt att beskriva utan att uppleva, det blir likt ett eget pulserande organ. Björn Axel Tage Nilson som han egentligen heter sprider ren, äkta härlig glädje som går rakt in i hjärtat (skrämmer bort vilken storm som helst!) och det märks att han tycker det är skön att vara hemma igen. Nu återstår detta bara att skiva nästa blad för Kapten Röd…

Publik 15 000

Kvällens bästa: Det måste ju bara bli Du E La go och In kommer Ting

Trackback from your site.

Emelie

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment