31
Aug

Faster than the speed of Light

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen 2012 kl 23:53

Det blev ett långt vackert farväl när The Soundtrack of our Lives gjorde sin sista spelning på Liseberg. Publiken fick lyssna till gamla favoriter från första Ep:n från 1996 och självklart nya pärlor från senaste tillskottet i diskografin och albumet ”Throw it to the Universe”. Här berörs jag verkligen av Faster the speed of light som får mig att glömma tid och rum för en stund vid Stora Scenen. Som många andra också verkar göra i publiken. Det är precis som om Ebbot och gänget inte riktigt vill kliva av, utan när halva bandet gått av en andra gång, smyger Ebbot själv tillbaka upp och kör en allra sista låt. ”Vi kör en till Liseberg, stort tack!”

Publik 6000

Bäst i kväll: Faster than the Speed of Light

Tags:

Trackback from your site.

Emelie

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment