23
Aug

Mitt hjärta blöder

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen 2012 kl 22:48

Det blev en känslosam kväll tillsmmans med Maggio. Kvällens spelning var inte bara tillägnad de 8000 tusen personer som tagit sig till Liseberg, utan även för vännen och ljudteknikern Tom Hofwande hastiga bortgång. Spelning var den först efter att olyckan inträffat och det var en märkbart tagen Maggio under de först låtarna in i konserten. Men publiken stöttar henne och bandet och efter tag släpper den tunga känslan. Istället övergår den i kärleksful, magisk energi som Maggio dela med sig av genom att både bjuda smakprov av nytt material och gamla godingar i ny förpackning. ”Följ med mig hem ikväll Liseberg, för jag vill inte vara själv…”

Publik 8000

Bäst ikväll ”Mitt hjärta blöder” och ”Dumpa mig”

Kvällens önska: Ge oss en ny platta nu!

Tags:

Trackback from your site.

Emelie

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment