17
Aug

Amaranthine

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen 2012 kl 23:47

Vilken kväll och vilken uppslutning Amaranthe fick av sin hemstad. Helt magiskt. Vänner, familj, musikerkollegor och självklart fans kom för att stötta och visa sin uppskattning till bandet. Detta är något unikt för Göteborg, även om man är musiker själv så är det okej att gå och supporta andra. Säger en vän till bandet.

Amaranthe ger verkligen allt uppe på scenen och helt magiskt blir det när hela publiken sjunger med till Amaranthine så man ryser. Det senaste året har gått fort för Amaranthe och bandet har varit ut på en lång turné ”För nått år sedan stod vi i en källare på Sticky Fingers och spelade för 50 pers och nu Liseberg nu står vi här! ”

Tags:

Trackback from your site.

Emelie

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment