16
Aug

Happy Land

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen 2012 kl 22:30

Amanda Jenssen gör entré iklädd svart tyllklädd hatt. Effektfullt, mystisk och coolt precis så där som hon verkar.  Konserten är välkomponerade och bandet spelar som gudar. Amanda bjuder oss på både nytt material och gamla låtar som ger gåshud till ”For The Sun” och lyckorus med ”Happyland”. Till avslutet plockar hon dock fram en klassiker ”This boots are made for walking” Amanda behöver dock inga boots, barfota funkar utmärkt. ”Vi tänkte besöka Spökhotellet Gasten sedan och skrämma dem istället. Vill ni följa med? ”JAAAA!!!

Publik: 4500

Bäst ikväll: Dry My Soul

Tags:

Trackback from your site.

Emelie

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment