20
Jun

Soldier

Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt kl 22:50

Kullavikssonen hade verkligen vädret på sin sida ikväll och lockade 2800 personer för att se honom spela på Stora Scenen. Ulrik Munther musikkarriär har gått spikrakt uppåt, från mest sedda musikvideon på YouTube till nu senaste, succén i Melodifestivalen med låten Soldiers.
Konserten ikväll börjar lite avvaktande men det är när Sticks And Stone drar igång som konserten kickar igång på riktigt. När publiken senare stämmer in i Soldiers, ryser man verkligen till och Ulrik själv verkar nästan lite tagen av upplevelsen. Vackert!

Publik 2800

Bäst ikväll: Sticks And Stones och att munspel är så fantastiskt vackert.

Kvällens önskan: Fler låtar Ulrik,dags att ge oss mer material!

Trackback from your site.

Emelie

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment