13
Jun

Lenny Kravitz 13 juni 2012

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen 2012 kl 23:43

Efter att Vintage Trouble laddat upp Lisebergspubliken till max är det dags för den rutinerade legenden att ta över scenen. Och som han gör det.  Det blandas gamla härliga klassiker och nytt material från albumet ”Black And With America”. För Lenny Kravitz, representerar Black & White America en ny höjdpunkt både vad gäller variation och fokus i hans musik.
“Jag tror detta är det bästa jag gjort hittills”, säger han. Det är en bra balans från var jag varit, där jag befinner mig och dit jag är på väg”. Konserten som nästa pågår i två timmar ger ett sånt där häligt gung i kroppen som man kommer ha med sig ett bra tag farmöver.

Vi tackar för det.

Publik 15 500
Bäst ikväll Mr. Cab Driver & American Woman
Kvällens önskan Att de nyare låtarna växer mer och mer, vilket det kommer.

Tags:

Trackback from your site.

Emelie

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment