10
Jun

Lenny Kravitz på Liseberg

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen 2012 kl 18:40

Rockstjärnan och stilikonen Lenny Kravitz har sedan debutalbumet för 22 år sedan belönats med en respektingivande mängd guld- och platinabelöningar. Han har vunnit sju Grammys och är för övrigt ensam om att fyra år i rad ta hem utmärkelsen “Best Male Rock Vocal Performance” från den prestigefyllda galan.

Förutom hits som ”Are You Gonna Go My Way”, ”Fly Away”, ”It Ain’t Over Til It’s Over” och ”American Woman” är Kravitz även känd för samarbeten med artister som Madonna, Aerosmith, Jay-Z, Mick Jagger, P. Diddy och Alicia Keys.

Lenny Kravitz tar nu nionde album ”Black and White America” ut på turné och på onsdag är Liseberg nästa stopp.

Tags:

Trackback from your site.

Emelie

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment