05
Jun

Timbuktu & Damn!

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen 2012 kl 21:50

Att Jason “Timbuktu” Diakité är landets största hiphopartist råder det ingen tvekan om. Men aldrig har han varit så folkkär som nu. Ingen har väl undgått hans medverkan i TV4′s populära program Så Mycket Bättre. Dessutom var han programledare när Musikhjälpen samlade in pengar strax före jul.

Hela 2011 var ett enda långt segertåg för Timbuktu. Med hyllade plattan Sagolandet i ryggen följdes somriga festivalspelningar av en omfattande konserthusturné. Nu är Timbuktu och hans band Damn! ute på vägarna igen. Liseberg blir nästa stopp imorgon.

 

Tags: ,

Trackback from your site.

Emelie

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment