01
May

Maskinen öppnar musiksommaren på Liseberg

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen 2012 kl 21:20

20120501-205204.jpg
Den elektroniska hip-hopduon Maskinen, som i år har vuxit till en av landets mest populära akter, består av Herbert ”Afasi” Munkhammar och Frej Larsson. Debutsingeln ”Alla som inte dansar” släpptes 2007 och två år senare kom första skivan Boys II Men. I år har gruppen haft stora framgångar med singelhiten ”Krossa alla fönster”.

Maskinen har några hektiska år bakom sig med massor av turnerande i både Sverige och Europa. Nu senast toppades turnerandet med en festivalsommar utan dess like, som har hyllats av både media och fans. Nu har Maskinen varit tillbaka i studion och arbetat fram albumet Framgång & Efterfrågan och det låter minst sagt maxat och helt briljant!
På fredag står de på Stora Scenen.

Tags: ,

Trackback from your site.

Emelie

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment