30
Apr

The Soundtrack of Our Lives till Liseberg

Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt kl 12:57

The soundtrack of our lives är klara för Liseberg! Sextetten från Göteborg spelar på hemmaplan, den 31 augusti. Bandet  bildades 1995 i Göteborg och albumdebuterade 1996 med guldsäljande albumet Welcome To The Infant Freebase. Sedan dess har ytterligare album släppts, tre grammisar har plockats hem och bandet har sedan debuten turnerat världen runt. The Soundtrack of Our Lives har med konsekvens och skärpa, alltsedan debuten, fått oss att känna att vi fortfarande lever mitt i rockmusikens guldålder. I vår släpps det sjunde albumet ”Throw It To The Universe”.

Vi gillart !!

Tags: ,

Trackback from your site.

Emelie

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment