20
Aug

Orup-upp över mina öron

Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt kl 14:55

Det är nästa så man glömmer bort allt mer hur bra han faktiskt är den där Orup. Hans låtar fastnar på något ställe där i bakhuvudet, och man kommer på sig själv att sjunga med i låt efter låt. Kan jag den här? Det är inte heller många som endast kan klappa i gången en låt och får publiken att hakar på med första textversen. Orup kan. Det är nog också bara Orup som kan komma undan med jeansoverall och cowboyhatt. Det funka, just för att det är Orup. En hitkavalkad påbörjas och vi tar oss igenom regn hos mig, jag blir hellre jagad av vargar och en tripp till Magaluf. Publiken dansar loss och allsången är beundransvärd. Sista låten spelas och bandet går av, kvar står Orup med sin gitarr och bara njuter. ”Ni trodde väll inte jag skulle sluta än” Orup tar den första tonen till Det gör ont. Fint och stämningsfullt och som den där berömda pricken över i.

Trackback from your site.

Emelie

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Leave a comment