31
May

Nu är det min konsert och jag gör det jag älskar!

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen kl 00:29

Go och genuin är han den där Danny, fick tillfälle att köra lite eftersnack med honom bakom scen kolla in klippet nedan. Gick där ifrån med ett leende. Hur var konserten då? Man kan inget annat än att blir imponerad av den energin, rytm och fotarbete som Danny leverera tillsammans med sina dansare. Det smittar av sig. EMD- käpparna åker fram till låten Baby Goodbye ”nu är det min konsert, och då gör jag som jag vill” Hela konserten ger oss en tydlig inramning på vart vi befinner oss, In the Club så klar, med Danny som vår Dj och han gör det bra, riktigt bra! Här kommer ett bildregn.

Tags:

Trackback from your site.

Emelie

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Comments (1)

  • June 1, 2011 at 20:24 |

    Fantastiskt väder, fantastisk artist och allt va bara så sjukt fantastiskt. Han bjöd på en riktig show!
    Den killen är magisk och jag går alltid därifrån med en supermegasmile! :D

Leave a comment