21
May

Magiskt Maggio

Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt kl 15:36

Det var inte kö från gatan upp till hallen igår, utan kö från grindarna till Korsvägen. Knôkat med andra ord. Igår fick Veronica Maggio smaka på hur Håkan Hellström känner sig när det är konsert på Liseberg. Eller som hon själv uttryckte det ” som Håkan Hellström antagligen känner sig varje dag.”

Det är inte många som lyckas med bedriften att få 18 000 i publiken men Veronica  Maggio spelar i den ligan nu.  Vi fick njuta av en del gamla spår men främst låtar från nya skivan och kombinationen känns självklar. När ”jag kommer” kickar igång blir det magisk allsång tillsammans med Maggio.

Vad tycket ni som va där?

Tags: , ,

Trackback from your site.

Emelie

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.

Comments (1)

  • May 22, 2011 at 08:45 |

    Hade planerat att åka upp men jobbet kom i vägen, tyvärr. Men har hört att det var riktigt bra!

Leave a comment