Archive for August, 2011

31
Aug

Howard Jones – What is love

Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt kl 21:52

I morgon står Howard Jones på Lisebergs Stora Scen här får ni ett litet smakprov.

25
Aug

Sjung för mig götet

Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt kl 23:46

Så mycket kärlek i luften, ren äkta fantastisk kärlek! The Ark hade kommit för att ”göra slut” men den sista konsert på Liseberg blev att varmt, innerligt och minnesvärt farväl.  Allsången till sista låten för kvällen calleth you cometh I,ger en övernaturlig känsla och man känner håret resa sig. Ola Salo ber publiken ”Sjung för mig götet” och visst gjorde vi det, 11 000 personer tillsamman med The Ark en allra sista gång…

25
Aug

visa The Ark er kärlek

Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt kl 09:21

Ikväll är det dags,The Ark kliver en sista gång upp på Lisebergs scen innan de själva blir Arkeology, som namnet på senast skivan. Har ni inte sett dem spela live förr, är det bokstavligen tid att passa på innan ni ångrar er.

Det är dock inte första gången The Ark spelar på Liseberg de har också varit på besök 2010, 2006 och 2001. Spelningen 2006 ägde rum dagen innan premiären och det är även från detta år som bilden nedan är tagen.

Så kom igen nu Göteborg känn peppen och passa på att visa The Ark er kärlek, genom att ta er till Stora Scenen ikväll för ett hejdundrande farväl!

23
Aug

Ola Salo i Tack för musiken

Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt kl 08:22

Ola Salo gästade för inte så länge sedan ”Tack för med musiken” en musiktalkshow med Niklas Strömstedt där kända artister spelar musik och berättar hemligheter… Kolla in det här!

22
Aug

2 steg från håkan

Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt kl 20:10

På årets Way Out West hade man även möjligheten att se film. Filmen som det surrades mest om var Håkan Hellström-filmen “2 Steg Från Håkan” där får vi följa med på en resa ur hans liv från hans eget perspektiv. Det är lika mycket ett porträtt av bilden av Håkan Hellström som ett porträtt av honom själv. Filmen är gjord av Torbjörn Martin, John Boisen och Björn Fävremark och den kommer även gå i en tv-version på SVT.

22
Aug

Göteborgs tur att ta farväl av The Ark

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen kl 09:14

2011 är året då The Ark tar farväl av sin publik, på torsdag är det Göteborgs tur att ta farväl då The Ark äntra Lisebergs scen en allra sista gång. Nu är det dags att tok tagga inför veckan konsert som vi sent kommer att glömma enligt The Ark själva. Pepplistan hittar ni här ställ in den på repeat och öva in din bästa glamrock moves, så kör vi!

Liseberg Backstage

21
Aug

Sven-Bertil Taube

Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt kl 10:30

Ikväll kl 18 är det dags för Sven-Bertil Taube på Stora Scenen. Sjung up redan nu till Sjösalavals, Änglamark och Flickan i Havanna med vår spellista.Välkomna!

Liseberg Backstage

20
Aug

Orup-upp över mina öron

Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt kl 14:55

Det är nästa så man glömmer bort allt mer hur bra han faktiskt är den där Orup. Hans låtar fastnar på något ställe där i bakhuvudet, och man kommer på sig själv att sjunga med i låt efter låt. Kan jag den här? Det är inte heller många som endast kan klappa i gången en låt och får publiken att hakar på med första textversen. Orup kan. Det är nog också bara Orup som kan komma undan med jeansoverall och cowboyhatt. Det funka, just för att det är Orup. En hitkavalkad påbörjas och vi tar oss igenom regn hos mig, jag blir hellre jagad av vargar och en tripp till Magaluf. Publiken dansar loss och allsången är beundransvärd. Sista låten spelas och bandet går av, kvar står Orup med sin gitarr och bara njuter. ”Ni trodde väll inte jag skulle sluta än” Orup tar den första tonen till Det gör ont. Fint och stämningsfullt och som den där berömda pricken över i.

19
Aug

Regn hos mig

Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt kl 16:49

Det laddas upp inför kvällens konsert tillsammans med en ganska så passande låt tillägnat dagens väder. Hoppas på uppehåll mellan 19:59-21:32 kan vi ordna det tack. Finns som sagt inte inget dåligt kosertväder, bara sämre kläder!Orup med regn hos mig från 1989