22
Aug

Göteborgs tur att ta farväl av The Ark

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen kl 09:14

2011 är året då The Ark tar farväl av sin publik, på torsdag är det Göteborgs tur att ta farväl då The Ark äntra Lisebergs scen en allra sista gång. Nu är det dags att tok tagga inför veckan konsert som vi sent kommer att glömma enligt The Ark själva. Pepplistan hittar ni här ställ in den på repeat och öva in din bästa glamrock moves, så kör vi!

Liseberg Backstage

15
Aug

GENOM ELD BARA FÖR IKVÄLL

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen kl 23:51

Genom eld, bara för ikväll. Visst gjorde han det denna Linnros, till sin hjälp hade han en hel orkester som backade upp. Pappigt vackert.Oskar Linnros leverera på sin egen födelsedag en av de sista konserterna på ett tag, innan han går in i studion för att producera och skapa ny fantastisk musik. Vi vänta och längtar.

09
Aug

Hoola Bandoola Band på Stora Scenen

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen kl 22:26

Hoola Bandoola Band bjöd ikväll på riktigt skönt gung i bänkraderna. Det var  många vickande fötter och gungande kroppar i takt med musiken, precis så där som det ska vara. Nästa som vill sträcka sig ut och krama sin egen bänkgranne. Augustikvällen mynnar ut i en skärhimmel ihop med Hoola Bandoolas Bands konsert.Vackert.

 

08
Aug

Årets sista Allsång!

Skrivet av Emelie. Postat i Lotta på Liseberg, Stora Scenen kl 16:19

Underbart är kort. Snart är det nämligen dags för årets sista allsång med Lotta på Liseberg. Ikväll har vi ett fantastiskt startfält att erbjuda er Eric Saade, Tomas Ledin, Thomas Petersson och September ger järnet!  Som upplagt för en fantastisk avslutning. Bänka er i allsångsbänkarna eller hemma i soffan! Kl 20 kör vi igång.

Foto: Stefan Karlberg, Liseberg

27
Jun

Vi Laddar för Lotta ikväll

Skrivet av Emelie. Postat i Allmänt, Stora Scenen kl 11:23

Ikväll är det dags för sommarens andra Lotta på Liseberg. Lite information inför kvällen: Publikinsläpp till Stora Scenen pågår ca 16.15-16.45. Under genrepet (ca 16.45-18.15) är det begränsad möjlighet att ta sig till och från publikplatserna vid Stora Scenen. Varmt välkomna!

23
Jun

“we are irish”

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen kl 07:05

22
Jun

Flogging MOOOOOOOLLYYY!

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen kl 23:11

Galet bra drag ikväll av Flogging Molly som intog Stora Scenen med storm vid åtta snåret. 8500 personer fick sig en rejäl bit av den irländska keltiska musiksjälen, smart mixat med modern punk. Gillar det skarpt redan efter första låten. “Ni längst bak ni ser lite rädda ut? Aldrig varit på en Flogging Molly konsert innan?” Aldrig, men nu har jag och det kommer inte bli min sista. Flogging Molly blir spiken i kistan för en grym avslutning på vårens konsertprogram.


03
Jun

Bildregn från Petter och September

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen kl 00:35

Går inte att får nog av Petter och September! 10 000 njöt vid Stora Scenen, här kommer ett smakprov.

01
Jun

Tack Liseberg!

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen kl 22:21

01
Jun

Petter och September

Skrivet av Emelie. Postat i Stora Scenen kl 19:29