09
Aug

Lotta på Liseberg den 8 augusti

Skrivet av Emelie. Postat i Lotta på Liseberg kl 18:53

 

09
Aug

Rekordavslutning för Lotta på Liseberg

Skrivet av Emelie. Postat i Lotta på Liseberg kl 14:33

Vilken rekordavslutning det blev för Lotta på Liseberg igår! Hela 13 000 peroner samlades runt Stora Scenen området för att sjunga med till Tomas Ledins fantastiska låtar, dansa loss ihop med September och skrika sig hesa tillsammans med Eric Saade . Vilket drag det blev och den perfekt avslutningen för den här säsongen. Lotta själv fick sig en rejäl avskedskyss av kapellmästaren Curt-Erik Holmqvist på Scenen. Publiken hejade på med ett rungande ”en gång till, en gång till” och fick till slut se en andra kyss avklaras med elegans på scenen.

Jag hade själv tur att få en kort pratstund med Lotta själv bakom scenen. Så här såg det ut.

08
Aug

Årets sista Allsång!

Skrivet av Emelie. Postat i Lotta på Liseberg, Stora Scenen kl 16:19

Underbart är kort. Snart är det nämligen dags för årets sista allsång med Lotta på Liseberg. Ikväll har vi ett fantastiskt startfält att erbjuda er Eric Saade, Tomas Ledin, Thomas Petersson och September ger järnet!  Som upplagt för en fantastisk avslutning. Bänka er i allsångsbänkarna eller hemma i soffan! Kl 20 kör vi igång.

Foto: Stefan Karlberg, Liseberg

25
Jul

En blivande svensk superstjärna

Skrivet av Emelie. Postat i Lotta på Liseberg kl 11:39

Kan inte annat än att beundra Ulrik Munther och hans framfart, en blivande svensk superstjärna. Vilken röst och utstrålning han har dessutom och han kör verkligen sin egen stil. Snyggt! Det var med den här videon och hans cover på Lady Gagas ”Born This Way” som fick självaste Perez Hilton att twittrar om hans version.


Ikväll gästar han Lotta på Liseberg!

11
Jul

Ooa hela natten

Skrivet av Emelie. Postat i Lotta på Liseberg kl 08:51

Ikväll Ooas det hela natten på Lotta på Liseberg – en blandning av Las Vegas och Svenska svängiga hits. Gäster är fantastiska Jessica Andersson, Charlotte Perrelli, Linda Pritchard och Alcazar!

 Att tänka på gällande publik insläpp, vi har tyvärr inte möjlighet att välkomna publiken ner till Stora Scenen förrän på eftermiddagen, dels p g a repetition och del p g a av säkerhetsskäl då det samtidigt är en arbetsplats med rigg, fordon m m.
Publikinsläpp sker från ca 16.15-16.45. Med reservation för ändringar.
Under genrepet ca 16.45-18.15 är det begränsad möjlighet att ta sig till och från publikplatserna vid Stora Scenen. Endast insläpp från höger sida om Spegeldammen (vid Evert Taubes Värld/Café Taube). Välkomna!

20
Jun

Första Lotta på Liseberg

Skrivet av Emelie. Postat i Lotta på Liseberg kl 22:16

Då va vi igång! Första Lotta på Liseberg gick som en dans.  Trots kyla va de många tappra som tagit sig till Stora Scenen för att lyssna på allsången.Gästade gjorde Alexander Rybak, Orup, Loa Falkman och Sanna Nielsen Tack för ikväll!